Nagrada

FUL KULTURNO natjecanje za najbolji niskobudžetni projekt u kulturi kojem je svrha promocija pisane riječi projekt je magazina Brend kultura kojeg podržava nezavisni autoritet za brending Superbrands Hrvatska.

Cilj natjecanja FUL KULTURNO je promovirati niskobudžetna kulturna događanja – promocije pisane riječi u svrhu pojačavanja njihovih aktivnosti brendiranja. Prijaviti se mogu promocije i predstavljanja, događanja i festivali.

Budžetni prag za prijavu iznosi do 30.000,00 kuna.

Natjecanje FUL KULTURNO otvoreno je od 09. travnja 2019.- 01. rujna 2019.

  1. Prijaviti se mogu tvrtke i udruge putem online obrasca.
  2. Natječaj će iznjedriti pet finalista i jednog pobjednika.
  3. Fond nagrade FUL KULTURNO uključuje statuu FUL KUTURNO i nagradni iznos od 10.000,00 kuna.
  4. Obrazac za prijavu moći ćete preuzeti od 9. travnja na ovoj web stranici.
  5. Sve upite šaljite na: fulkulturno@fulkulturno.com

“U struci je poznata stvar da brendirati možete bilo koji proizvod pa čak i s malim budžetom. Novo vrijeme nosi nove trendove, a time se smanjuju i troškovi ulaganja u oglašavanje. Otvoreni su novi kanali komunikacije – društvene mreže koje omogućavaju da u kratko vrijeme dođete do značajnog broja posjetitelja ili kupaca usluga, a dobre priče iz kulturne književne scene lako pokrenu emocije tržišta. Superbrands Hrvatska, nezavisni autoritet za brending ovim iskorakom u kulturu pokazuje kako je vrijeme da se i manjim igračima omogući veliki prostor pa tako ova nagrada znači priznanje struke s obzirom na kriterije u brendiranju koja ona postavlja.” – izjavljuje Lea Brezar, CEO Dhar media/Superbrands Hrvatska

Ulaz za glasanje stručnog vijeća

Podjeli
  •  
  •  
  • 34